Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Αφιέρωμα:Next Best Thing-Ποιοί θα μας απασχολήσουν τα επόμενα χρόνια



Σήμερα θα ασχοληθούμε με κάποια πρόσωπα που  υποθέτουμε αλλά και θέλουμε να μας απασχολήσουν στο μέλλον.Για όλους εμάς λοιπόν που αναγνωρίσαμε κατευθείαν το ταλέντο του Joseph Gordon-Levitt αλλά και το άστρο της Jennifer Lawrence ελάτε να δούμε τους μελλοντικούς σταρ του Hollywood.

-Dane DeHaan



Που τον έχω δεί:Ο 25χρονος ηθοποιός έχει εμφανιστεί σε κάποια επεισόδια του True Blood και τον μάθαμε πέρυσι απο την πολύ καλή ερμηνεία του στο αξιοπρόσεκτο "Chronicle" στον ρόλο ενός νέου που αποκτά υπερφυσικές δυνάμεις.

Τι έρχεται:To καινούργιο γουέστερν του John Hillcoat "Lawless" όπου θα συμπρωταγωνιστήσει με τους Tom Hardy,Gary Oldman και Guy Pearce αλλά και στο Beyond The Pines όπου θα συναντήσει τον Ryan Gosling.

-Benedict Cumberbatch



Που τον έχω δεί:Στο βρετανικό θρίλερ κατασκοπίας Τinker Tailor Soldier Spy δίπλα στους Gary Oldman και Colin Firth και σε ένα πέρασμα απο το Atonement.Α και φυσικά είναι ο τηλεοπτικός Sherlock στην πραγματικά εκπληκτική βρετανική σειρά.

Τι έρχεται:Αφού πρώτα θα δανείσει την φωνή του στο πολυαναμενόμενο The Hobbit ακολουθεί το καινούργιο Star Trek αλλά και η καινούργια ταινία του Steve McQueen (Shame) Twelve Years A Slave.Όχι και άσχημα έτσι;

-Αaron Paul



Που τον έχω δεί:Μα φυσικά στην  καλύτερη ίσως αμερικάνικη σειρά,το Breaking Bad όπου υποδύεται μοναδικά τον Jesse Pickman έναν εκ των πρωταγωνιστών της σειράς.Α και παλιότερα στο Last House On The Left το remake του δικού μας Ντένη Ηλιάδη.

Τι έρχεται:Αν εξαιρέσεις κανα δυό ταινίες που έχει συμφωνήσει να πρωταγωνιστήσει το τέλος του Breaking Bad είναι το πιο πολυαναμενόμενο μέχρι στιγμής.Η πραγματικά όμως εξαιρετική ερμηνεία του στην σειρά έχει ανεβάσει τις μετοχές του πολύ ψηλά οπότε περιμένουμε.

-Joel Kinnaman



Που τον έχω δεί:Πρωταγωνιστούσε στην τηλεοπτική σειρά "Τhe Κilling" στον ρόλο ενός ιδιόρυθμου αστυνομικού που προσπαθεί με την συνεργάτη του να ανακαλύψουν τον δολοφόνο ενός μικρού κοριτσιού (δύο κύκλοι είναι δείτε το για το συγκλονιστικό του τέλος).Επίσης στην μεγάλη σουηδική επιτυχία Snabba Cash και έκανε ένα πέρασμα απο τα Safe House και The Girl With The Dragon Tatoo.

Ti έρχεται:Ο Κinnaman λοιπόν θα είναι ο επόμενος Robocop (ναι,ναι) στην ταινία που αναμένεται το 2013 στους κινηματογράφους.Έχει ακόμα το Snabba Cash 2 και μάλλον και την αμερικάνικη εκδοχή του αλλά και το Lola Versus δίπλα στην Greta Gerwig

-Jessica Chastain



Που την έχω δεί:Σε πάρα πολλά καθώς ήταν η περσινή κινηματογραφική αποκάλυψη.Τree of Life,Debt,The Help και Τake Shelter οι πιο σημαντικές στιγμές της ανερχόμενης ηθοποιού.

Τι έρχεται:Aρκετά ενδιαφέροντα πρότζεκτ ετοιμάζει η Chastain και δείχνει οτι και λόγω ταλέντου και ομορφιάς η κορυφή της ανήκει.Lawless με Hardy και Οldman,η καινούργια ταινία της Bigelow Ζero Dark Thirty αλλά και το ενδιαφέρον The Dissapearance of Eleanor Rigby όπου κρατάει τον ομώνυμο ρόλο.

-Εddie Redmayne



Που τον έχω δεί:Στο My Week With Marilyn δίπλα στην Michelle Williams όπου έγινε και γνωστός αλλά και στην τηλεοπτική σειρά Οι Στυλοβάτες Της Γής.

Τι έρχεται:Ο Redmayne μετά την επιτυχία του My Week With Marilyn έχει ανεβάσει και αυτός τις μετοχές του και μετά και την προβολή Των Αθλιων αναμένεται να ανέβει και άλλο.

-Wagner Moura



Που τον έχω δεί:Aν ασχολείσαι και με ταινίες μη αμερικάνικές τότε στις ταινιάρες που λέγονται Τropa D'Elite 1 και 2 αλλά και στο Paraiso Tropical.Σπουδαίος  Βραζιλιάνος ηθοποιός που έστω και καθυστερημένα τράβηξε το ενδιαφέρον του Hollywood.

Τι έρχεται:Συνεχίζει σε βραζιλιάνικο μοτιβο αλλά θα κάνει το πέρασμα του και απο την Αμερική και θα υποδυθεί τον μεγάλο Federico Fellini στο Fellini Black And White.Ας το έχουμε  το όνομα του στο μυαλό μας γιατι μάλλον θα κάνει μεγάλα πράγματα.

-Εlizabeth Olsen



Που την έχω δεί:H μικρή  και απο οτι φαίνεται η σωστή  αδερφή Olsen ακούστηκε πάρα πολύ πέρυσι με την ερμηνεία της στο αρκετά ενδιαφέρον Martha Marcy May Marlene.Aλλά επειδή κατα πάσα πιθανότητα δεν το έχεις δεί στο θρίλερ Silent House.

Tι έρχεται:Αρκετά και ενδιαφέροντα πράγματα μας ετοιμάζει η μικρή.To θρίλερ Red Lights με τον Robert De Niro και την Sigourney Weaver,το Liberal Arts με σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή τον Tes Mosby,εεεε τον Josh Radnor εννοώ,ενώ ακούγεται οτι θα είναι η πρωταγωνίστρια στο remake του Oldboy απο τον Spike Lee.Όχι και άσχημα έτσι;

-Henry Cavill



Που τον έχω δεί:Στο τηλεοπτικό Tudors.Αν δεν τον θυμάσαι απο εκεί,τότε απο το Immortals όπου έκανε τον Θησέα.Αν και πάλι όχι τότε απο πουθενά.

Τι έρχεται:Xωρίς να έχει πείσει κανέναν με το ταλέντο του σιγά σιγά παίρνει ρόλους με αποκορύφωμα αυτόν του Superman στην πολυαναμενόμενη ταινία του 2013.Ελπίζουμε να μην πατώσει σαν την προηγούμενη...

-Ιdris Elba



Που τον έχω δεί:Mα θέλει και ρώτημα;Φυσικά στο The Wire που υποδυόταν μοναδικά ίσως τον πιο αγαπητό κακό της τηλεόρασης.(Μην νευριάζετε φανς του Dexter).Ύστερα απο αυτό έγινε ο Luther πήρε Χρυσή Σφαίρα και έπαιξε και στον Προμηθέα αλλά και στο Thor.

Τι έρχεται:Τα καλύτερα ευχόμαστε για τον υπερταλαντούχο ηθοποιό.O τρίτος και τελευταίος κύκλος του Luther (δείτε το επειγόντως) και μετά η κινηματογραφική μεταφορά του,το Thor 2 και η καινούργια ταινία του Guigermo Del Toro.Γειά σου ρε Στρίγκερ.

and the last...

-Bryan Cranston



Που τον έχω δεί:Αν είσαι απο τους καμένους που ΔΕΝ βλέπουν Breaking Bad όπου κάνει παπάδες ως ο φιλήσυχος καθηγητής χημείας πόυ γίνεται μεγαλέμπορος ναρκωτικών και έχει χάσει το μέτρημα απο τα Εmmy που έχει πάρει, τότε πιθανότατα στο Drive με τον Ryan Gosling όπου έκανε τον φίλο του.Αν όχι και απο εκεί τότε απο το remake του Τοtal Recall.

Τι έρχεται: Πλήρως αφοσιωμένος φαίνεται να είναι στο Breaking Bad και στα γυρίσματα των τελευταιων επεισοδίων.Τον αναμένουμε με ανυπομονησία στο Αrgo την καινούργια ταινία του Ben Affleck που όσο χάλια ηθοποιός είναι τόσο ενδιαφέρων σκηνοθέτης αποδεικνύεται.Απο κει και πέρα βλέπουμε για τον ηθοποιό που με την ερμηνεία του στην σειρά έχει ήδη γράψει ιστορία.

Blog Widget by LinkWithin
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More