Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

American Pie:Reunion-Review-Kριτική ταινίας



Η υπόθεση: Ήταν καλοκαίρι του 1999, όταν τέσσερα αγόρια από το Μίσιγκαν άρχισαν τη σεξουαλική τους αναζήτηση προκειμένου να χάσουν την παρθενιά τους. Στα χρόνια που πέρασαν, ο Τζιμ και η Μισέλ παντρεύτηκαν, ενώ ο Κέβιν και η Βίκυ χώρισαν. Ο Οζ και η Χέδερ συνέχισαν τη ζωή τους χωριστά, ενώ ο Φιντς ακόμα εποφθαλμιά τη μαμά του Στίφλερ, ο οποίος δεν έχει αλλάξει καθόλου. Τώρα οι φίλοι μιας ζωής, συναντιούνται εκ νέου ως ενήλικες (ηλικιακά τουλάχιστον) αναπολώντας την ξεγνοιασιά που είχαν στα εφηβικά νιάτα τους όταν ξεκίνησε η κωμωδία θρύλος.

Πέρασαν κιόλας 13 χρόνια απο τότε που πρωτοείδαμε τις προσπάθειες της παρέας να χάσουν την  παρθενιά τους και απο τότε και για τους χαρακτήρες της ταινίας όπως και για εμάς που είμαστε στην ίδια ηλικία με αυτούς άλλαξαν πολλά πράγματα.Παντρεύτηκαν,έγιναν αστέρες της τηλεόρασης,έχουν όλοι τις δουλειές τους και κανείς μα κανείς τους δεν είναι πραγματικά ευτυχισμένος.Θα περάσουν γύρω στα 150 κινηματογραφικά λεπτά για να αποδειχθεί οτι για να είσαι χαρούμενος πρέπει να φέρεσαι αυθόρμητα και κατα βάθος να παραμένεις παιδί για να ζείς ευχάριστα την ζωή σου.
Μια γενιά ολόκληρη έχει μεγαλώσει και φροντίζουν να στο δείχνουν συνέχεια,τα κάφρικα αστεία αν και όχι τόσα πολλά όπως στις προηγούμενες φορές συνεχίζουν να υπάρχουν όπως και η περιβόητη πίτα,ο Στίφλερ συνεχίζει να είναι κάφρος και να πετάει όλη την ώρα σεξουαλικά αστεία (γιατι αγαπητοί μου κύριοι αν άλλαζε θα το θεωρούσατε δήθεν).Χωρίς πολλά λόγια γιατί η συγκεκριμένη ταινία δεν θέλει και πολλή άναλυση όσοι είτε φάν της πρώτης ταινίας (που είναι και η καλύτερη) δείτε την ανεπιφύλακτα ενώ οι υπόλοιποι προσπεράστε την παρ'όλο που τυγχάνει να είναι πιο νοσταλγική και πιο τρυφερή (τηρουμένων των αναλογιών βεβαίως).

Η βαθμολογία μου:6.5/10
μια μονάδα παραπάνω γιατί το 1999 δεν είχαμε κινητά

Blog Widget by LinkWithin
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More